Miért?

Ön hogyan adminisztrálja folyamatban lévő ügyeit? A titkárnő mident észben tart? Kockás füzet? Szövegszerkesztő? Esetleg táblázatkezelő? Ha már tapasztalta ezek korlátait, akkor érdemes néhány percet ránk fordítania.

Hogyan?

"Igen, kellene egy program. De ha lehet, ne csak az adatokat rögzítse, hanem könnyítse is meg a munkámat. Lehetőleg egy helyen találjam meg az adott ügy összes adatát és anyagát. Egy gombnyomás, és nyíljon meg a kapcsolódó fájl. Meg a másik. És a harmadik is..."

És a biztonság?

Mire gondol? Hogy elveszíti az adatait? Ettől ne féljen! Egyszerűen biztonsági másolatot készít az adatfájljáról. Vagy illetéktelen kézbe kerül? Hordja magánál! Csak bedugja a pendrive-ját egy számítógépbe és kéznél van az irodája.

Vásárlás

A programok (eCase és ePraxis) letölthetők erről az oldalról. Amennyiben a kiválasztott program elnyerte tetszését egyszerűen regisztrálni kell és a kapott kulcsot a program "Regisztráció" menüpontjában rögzítenie kell. A program ezt követően teljes funkcionalitással bír.

Amennyiben a csoportmunkát is lehetővé tevő eBuro rendszerünk keltette fel érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha Ön valamelyik program regisztrált felhasználója, programbővítés esetén az előzőleg megvásárolt szoftverünk árát a magasabb értékű program vételárába beszámítjuk. Emiatt javasoljuk, hogy amennyiben az eBuro rendszer érdekli, először ismerkedjen meg ePraxis programunkkal.

Köszönet

PostgreSQL
SQLite
PHP
Aducom Software
Michael Shkolnik

Az eCase 2.0 program

Az eCase program a folyamatban lévő ügyek és a ügyek során érintett természetes személyek és szervezetek kezelését teszi lehetővé. Az ügyekhez az ügyféltörzsben már szerplő, ill új érintettek kapcsolhatók.

Ügyfelek

A modul lehetővé teszi az ügyfelek adatainak - a kamarai szabályzatnak megfelelő - rögzítését. Amennyiben egy ügy során szereplővé válik egy már rögzített ügyfél, adatait a program egy mozdulattal bemásolja.

A program a teljesen eltérő adatstruktúra miatt külön kezeli a természetes személyeket és szervezeteket.

Természetesen egy ügyfél adatai módosulhatnak, így a program az aktualizált adatokat kapcsolja az ügyhöz. A módosítás nem visszamenőleges, azaz a korábbi ügybéli rögzítésre nincs hatással.

Ügyek

Az ügykezelés a program legfontosabb része. Amennyiben ön létrehoz egy új ügyet, azt a program automatikus év/szám alakú ügyszámmal látja el. Ezt követően rögzítheti az ügy szereplőit, továbbá az ügyhöz eseményeket köthet.

Egy esemény az alábbi adatokat tartalmazhatja: dátum, leírás és csatolt fájl. A csatolt fájl a programból megnyitható (legyen az dokumentum, táblázat, vagy akár e-akta), ennek köszönhetően nem kell fájlnév alapján bogarászni az adatok dzsungelében.

Az ügyről adatlap készíthető, melyet kinyomtatva teljes körűen eleget tehet a kamarai szabályzatnak. Az ügyek között keresési lehetőség is van (év, szám, ügy neve, leírás, ügyfél, esemény alapján), így bármikor az ön által keresett információ birtokába juthat.

Dokumentumkezelés

A dokumentum kezelés modul lehetővé teszi, hogy az ügyekhez csatolt fájlokat különböző kritériumok szerint leválogassa, azok tulajdonságait (őrzendő, archiválandó, őrzési határidő) módosítsa. Így könnyen lekérdezhet egy listát az aktuálisan selejtezendő, vagy archiválandó (felülbélyegzendő) fájlokról. A program az ügykezelés során egy előre beállított őrzési határidőt rendel a rögzített fájlokhoz, amit ha szükséges, ebben a menüpontban tud módosítani bármelyik rögzített fájl esetében.