Miért?

Ön hogyan adminisztrálja folyamatban lévő ügyeit? A titkárnő mident észben tart? Kockás füzet? Szövegszerkesztő? Esetleg táblázatkezelő? Ha már tapasztalta ezek korlátait, akkor érdemes néhány percet ránk fordítania.

Hogyan?

"Igen, kellene egy program. De ha lehet, ne csak az adatokat rögzítse, hanem könnyítse is meg a munkámat. Lehetőleg egy helyen találjam meg az adott ügy összes adatát és anyagát. Egy gombnyomás, és nyíljon meg a kapcsolódó fájl. Meg a másik. És a harmadik is..."

És a biztonság?

Mire gondol? Hogy elveszíti az adatait? Ettől ne féljen! Egyszerűen biztonsági másolatot készít az adatfájljáról. Vagy illetéktelen kézbe kerül? Hordja magánál! Csak bedugja a pendrive-ját egy számítógépbe és kéznél van az irodája.

Vásárlás

A programok (eCase és ePraxis) letölthetők erről az oldalról. Amennyiben a kiválasztott program elnyerte tetszését egyszerűen regisztrálni kell és a kapott kulcsot a program "Regisztráció" menüpontjában rögzítenie kell. A program ezt követően teljes funkcionalitással bír.

Amennyiben a csoportmunkát is lehetővé tevő eBuro rendszerünk keltette fel érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha Ön valamelyik program regisztrált felhasználója, programbővítés esetén az előzőleg megvásárolt szoftverünk árát a magasabb értékű program vételárába beszámítjuk. Emiatt javasoljuk, hogy amennyiben az eBuro rendszer érdekli, először ismerkedjen meg ePraxis programunkkal.

Köszönet

PostgreSQL
SQLite
PHP
Aducom Software
Michael Shkolnik

eClips programok letöltése


Az eClips programcsalád két termékét töltheti le erről az oldalról, az eCase és az ePraxis programot.Figyelembe véve, hogy az eCase program által nyújtott ügy- és ügyfélkezelés a ePraxis programnak is része,amennyiben a gazdagabb funkciójú ePraxis programra van szüksége, az eCase programot felesleges külön letöltenie.

Figyelmeztetés

A letölthető változat a regisztráció megtörténtéig csak kipróbálásra használható. Amennyiben elnyerte tetszését,a program vételárának átutalása után kap egy regisztrációs kulcsot, mellyel a program teljes értékűvé válik.

eCase

Az eCase program telepítőkészete:  ecase_setup.exe

ePraxis

Az ePraxis program telepítőkészete:  epraxis_setup.exe
Leírás és "gyorstalpaló" dokumentáció
az ePraxis program használatához:  epraxis.pdf

eBuro

Az eBuro egy szofisztikált rendszer, annak telepítése, konfigurálása nem automatizálható. Amennyiben másik két termékünk elnyerte tetszését és érdekli a többfelhasználós eBuro rendszer bevezetése, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.