Miért?

Ön hogyan adminisztrálja folyamatban lévő ügyeit? A titkárnő mident észben tart? Kockás füzet? Szövegszerkesztő? Esetleg táblázatkezelő? Ha már tapasztalta ezek korlátait, akkor érdemes néhány percet ránk fordítania.

Hogyan?

"Igen, kellene egy program. De ha lehet, ne csak az adatokat rögzítse, hanem könnyítse is meg a munkámat. Lehetőleg egy helyen találjam meg az adott ügy összes adatát és anyagát. Egy gombnyomás, és nyíljon meg a kapcsolódó fájl. Meg a másik. És a harmadik is..."

És a biztonság?

Mire gondol? Hogy elveszíti az adatait? Ettől ne féljen! Egyszerűen biztonsági másolatot készít az adatfájljáról. Vagy illetéktelen kézbe kerül? Hordja magánál! Csak bedugja a pendrive-ját egy számítógépbe és kéznél van az irodája.

Vásárlás

A programok (eCase és ePraxis) letölthetők erről az oldalról. Amennyiben a kiválasztott program elnyerte tetszését egyszerűen regisztrálni kell és a kapott kulcsot a program "Regisztráció" menüpontjában rögzítenie kell. A program ezt követően teljes funkcionalitással bír.

Amennyiben a csoportmunkát is lehetővé tevő eBuro rendszerünk keltette fel érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha Ön valamelyik program regisztrált felhasználója, programbővítés esetén az előzőleg megvásárolt szoftverünk árát a magasabb értékű program vételárába beszámítjuk. Emiatt javasoljuk, hogy amennyiben az eBuro rendszer érdekli, először ismerkedjen meg ePraxis programunkkal.

Köszönet

PostgreSQL
SQLite
PHP
Aducom Software
Michael Shkolnik

Regisztráció

 
 Megrendelő
 Megrendelő neve*
 Telefonszám
 e-mail*
 Számlázási adatok
 Vevő neve**
 Irányítószám*
 Település*
 Cím*
 Termék kiválasztása
 eClips ügyvédi programok
eCase teljes licence

Ügykezelés, ügyfelek kezelése
21 900 Ft + ÁFA
(Br. 27 813 Ft)
ePraxis teljes licence

Ügykezelés, ügyfelek kezelése, letétek, partnerek, iktatás
69 900 Ft + ÁFA
(Br. 87 630 Ft)
 Megjegyzés:
 Ellenőrző kód:
RR5DF
 *   kötelezően kitöltendő mező
 **  a regisztráció erre a névre történik
 Fizetési mód

Regisztrációját követõen kap egy igazoló e-mailt, melyben feltüntettük számlaszámunkat. Amint erre a számlára megérkezett a program vételára, e-mailben elküldjük a szükséges regisztrációs kódot.